Контакт
ПартнериHomeПартнери

Редовно соработуваме со здравствените работници (ЗР) и со здравствените организации (ЗО) кои нè советуваат за низа теми, како што се развојот на лекови, улогата на лекот во текот на лечењето на пациентот, здравствената економија и најдобрата клиничка практика. Овие работни односи се од суштинска важност за добивање информации од реалниот свет кои ни се неопходни за да обезбедиме опции за лечење кои го подобруваат здравјето на пациентите и за да споделуваме информации кои би можеле да бидат релевантни за донесување клинички одлуки.

За насОдговорностПартнериИзвестувањеКонтактИзвестување за приватноста на ЕЕО за ЗРПравила на користењеИзвестување за приватностаМапа на сајтот 
© Pfizer Export B.V.
Rotterdam, Rivium Westlaan 142
2909LD Capelle aan den ljssel, Холандија / Сите права задржани

PP-UNP-MKD-0001, August 2022