Контакт
ИзвестувањеHomeИзвестувањеКодекс за објавување на податоците на Европската федерација на фармацевтски индустрии и здруженија (EFPIA)

Кодексот за објавување на податоците на EFPIA дава заедничка основа за известување низ Европа во врска со пренесувањето на вредностите. За повеќе информации за овој Кодекс посетете ги следните страни: http://transparency.efpia.eu или http://fbn.mk/

Објавувањето на овие информации служи исклучиво за транспарентност, како што е подетално наведено во Политиката на приватност на Pfizer за EEО за ЗР (дел „Објавување на преносот на вредности“). Тоа не подразбира општо овластување на личностите кои пристапуваат на веб-страницата на кој било начин понатаму да ги обработуваат податоците на здравствените работници (ЗР), како на пример да ги комбинираат со информациите објавени на други веб-страници.

Тука, во Северна Македонија, податоците за исплати извршени на ЗР и ЗО во текот на 2021 година ќе бидат достапни најдоцна до јуни 2022 година, на веб- страницата: www.pfizer.mk

2021

2020

2019

За насОдговорностПартнериИзвестувањеКонтактИзвестување за приватноста на ЕЕО за ЗРПравила на користењеИзвестување за приватностаМапа на сајтот 
© Pfizer Export B.V.
Rotterdam, Rivium Westlaan 142
2909LD Capelle aan den ljssel, Холандија / Сите права задржани

PP-UNP-MKD-0001, August 2022